Kopnudler

Hjemmelavede kopnudler med ærter, edamamebønner og gulerødder

Kopnudler | Hjemmelavede kopnudler med ærter, edamamebønner og gulerødder

Forkæl dine smagsløg og din travle livsstil med hjemmelavede kopnudler - som er elsket af både børn og voksne.

Hjemmelavede kopnudler er den ultimative løsning til de dage, hvor du er på farten eller skal sørge for en nem frokost. Det geniale ved hjemmelavede kopnudler er, at du kan fylde dine kopnudler med dine yndlingsingredienser, tilføj kogende vand, og på ingen tid har du en lækker og tilfredsstillende frokost. Da du med fordel kan forberede kopnudlerne et par dage forinden, passer de perfekt ind i hekstiske dage.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1⁄3 tsk. finthakket ingefær
  • 1⁄2 tsk. finthakket hvidløg
  • 1 forårsløg
  • 1 lille gulerod
  • 1⁄2 dl frosne ærter
  • 1⁄2 dl frosne edamamebønner
  • 2 tsk. sojasauce

  • 1 tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 blok tørrede nudler (ca. 60 g)
  • Kogende vand

Fremgangsmåde

  1. I et glas med låg (eller en bøtte) tilføjes sojasauce, grøntsagsbouillon, finthakket ingefær og hvidløg

  2. Hak forårsløg i små skiver og kom i glasset

  3. Hak guleroden i små tern og kom i glasset

  4. Kom frosne ærter og edamamebønner i glasset

  5. Til sidst tilføjes nudlerne

  6. Når den skal spises skal der bare tilføjes kogende vand - vent så til nudlerne er bløde og spis