Bagt spidskål

Bagt spidskål med hakkede nødder og feta

Bagt spidskål | Bagt spidskål med hakkede nødder og feta

Bagt spidskål er en lækker og utrolig nem måde at tilberede spidskål på - og så smager det virkelig godt.

På ingen tid har du velsmagende tilbehør, som passer godt til rigtig mange retter. Ved at tilberede det bagte spidskål med en marinade af hvidløg, tilføres der en masse smag til spidskålet, som giver det endnu mere karakter. 

Så hvis du vil prøve noget andet med dit spidskål, så bag det i ovnen. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 4 fed hvidløg
  • 4 tsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Hakkede hasselnødder og feta

Fremgangsmåde

  1. Del spidskålen i fire dele på langs

  2. Hak hvidløg fint

  3. Bland hvidløg, olivenolie, salt og peber i en skål til en marinade

  4. Pensel marinaden på de fire stykker spidskål

  5. Bag i ovnen i 20 minutter

  6. Servér med lidt hakket hasselnødder og feta