Quinoa på panden

Vegansk mad med quinoa

Quinoa på panden | Vegansk mad med quinoa

Retten er super nem at tilberede, den er mættende, indeholder store mængde fibre og er pakket med alle de bedste byggematerialer, som bl.a. proteiner, magnesium, jern og en lang række vitaminer som f.eks. B2.

En lille ekstra bonus er, at den har en basisk indvirkning på vores indre miljø.

Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 5 dl vand
  • 1 håndfuld grønne ærter, evt. frosne
  • 1 stor porre
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær
  • 2 spsk Tamari eller soja

  • 1 spsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • Karry
  • Salt og peber
  • 1 rød peber

Fremgangsmåde

  1. Quinoa skylles grundigt og koges med låg ca. 10 minutter, til der ikke er mere vand i gryden. Lav evt. dobbeltportion, så du har kogt quinoa til flere dage eller andre retter

  2. Svits hvidløg, løg, porre og ingefær på panden og tilsæt boullion, karry (efter smag) og Tamari

  3. Lad det hele svitse, til grøntsagerne er møre

  4. Tilsæt den kogte quinoa og lad det hele stege sammen nogle minutter

  5. Smag til med salt og peber og tilsæt hakkede

  6. Serveres evt. med en stor salat