• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mange forbinder det at være sund med et uoverskueligt projekt, der skal pakkes ind i en ellers travl hverdag. Men du kan nemt gøre noget godt for dig selv ved bare at vælge fra.

Har du tænkt over at den nemmeste måde at blive sund, måske ikke handler om grønkål? I virkeligheden handler det vel nærmere om at stoppe med alt det, som ikke er godt for dig?

Stop f.eks. med at drikke energi-drikke. Her skal du ikke begynde med noget, du skal bare lade være med noget. Det er i virkeligheden den mest dovne vej til at få et sundere liv. Her får du nogle tips til, hvad du kunne stoppe med. Synes du det er bombastisk, sådan at skulle stoppe fra den ene dag til den anden - så start med at skære ned. Det vigtigste er at gøre noget.

 Den nemmeste vej til sundhed

1: Stop med at spise forarbejdet mad. Put kun mad i din indkøbskurv, som har sit oprindelig udseende eller i det mindste mad, hvor du kan udtale ingredienslisten.

2: Stop med at tænke destruktive tanker. Hold fast i dig selv, hver gang du brokker dig, lader dig nage, taler ned til dig selv eller bekymrer dig. Tanker er selvforstærkende, så lad de dårlige tanker flyve videre.

3: Stop med at tage flere ting ind i din kalender, end du kan overskue. Det er ganske simpelt. Bare sig nej.

4: Stop med at ryge, drikke for meget alkohol, kaffe, sodavand og energi-drikke.

5: Stop med at ligge på sofaen. Kom op ryst røven i stedet.

6: Stop med at omgås giftige mennesker. Det er den nemmeste måde at undgå andres tankespind.

7: Stop med at bruge telefon, sociale medier og TV en time, før du går i seng. Du har helt sikkert hørt dette råd før. Men vi vil anbefale dig rent faktisk at gøre det i 14 dage og opleve, hvad det gør for din nattesøvn.

8: Stop med at fylde fritiden med aktiviteter - prioriter ro og nærvær med dig selv og dem du holder af.

Lyst til flere nemme sundhedstips?

I bogen Shortcut får du den ultimative genvej til at nyde smoothies.
Med kun 4 ingredienser og vand, kan opskrifterne sikre dig omkring 200 g grønt om dagen.
Det er værd at få øje på. Se bogen her.

 

Relaterede produkter