Lakse salat

Salat med laks og grøntsager

Lakse salat | Salat med laks og grøntsager

En frokostsalat med knald på nutrienterne, der også kan spises til aftensmad. Gode fedtsyrer fra laksen samt fibre og en masse god mæthed fra bønner og grønsager. Server salaten portionsanrettet på tallerkener og vælg mængden af grønsager efter antal personer og appetit.

Se Facebook Live om hormoner med Mads Bo og Caroline Fibæk her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Salat

  • Ærteskud

  • Aspargesbroccoli

  • Butternut squash

  • Blandede bønner fra dåse (Bønnemix fra urtekram)

  • Ærter

  • Blåbær

  • Varmrøget laks

  • Forslag til fyld

  • Revet gedeost

  • Rødløg i skiver

  • Broccoli

  • Æg

  • Dressing

  • 2 spsk soyayoghurt

  • 1 æggeblomme

  • 2 tsk sennep

  • 1 tsk honning

  • 1 spsk sesam

  • Salt

Fremgangsmåde

    Salat

    1. Skær butternut squash i skiver og grill dem på en grill pande

    2. Skær de grillede butternut squash i tern

    3. Hvis du ikke ønsker at spise aspargesbroccoli rå, kan du overhælde dem med kogende vand og lade dem trække i ca 1 minut

    4. Hæld det kogende vand fra og kom koldt vand over, så de bevarer sprødhed og den grønne farve. Lad dem dryppe godt af

    5. Arranger grønsagerne med den grillede butternutssquash på tallerkener. Start med ærteskuddene som danner en bund, derefter broccoliskud, grillet butternut squash, blandede bønner, ærter, blåbær og slut af med varmrøget laks

    Dressing

    1. Pisk det hele godt sammen og fordel det hen over salaten

    Caroline Fibæk
    Caroline Fibæk

    Specialist i det kvindelige hormonsystem og Functional Medicin. Grundlægger af HormonKuren og Institut for Komplementær Hormonterapi.

    Læs mere