• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Figne-valnøddebrød

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Forkæl dig selv og dine gæster med dette luksuriøse brød med tørrede figner og knasende valnødder.

Hver bid er en blanding af sødme og nøddeagtig dybde, der efterlader dig mæt af tilfredshed. Vores figne-valnøddebrød er perfekt til morgenmad, en let frokost eller som en lækker snack når den lette sult trænger på - et brød, der glæder både gane og sjæl.

Det gode ved det hele er, at det er super nemt at lave og du kan endda fryse det ned, hvis du ikke får spist alt på en gang.

Ingredienser

  • 350 g havregryn
  • 100 g tørrede figner
  • 100 g valnødder
  • 1 spsk. akacie honning
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 400 g havredrik

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200 grader varmluft
  2. Blend havregryn til mel på din blender
  3. Hak de tørrede figner og valnødderne til mindre stykker
  4. Bland alle ingredienserne til en klistret dej i en skål
  5. Hæld i en olieret brødform
  6. Bag i 30 minutter
  7. Lad det køle