Figen- og valnøddebrød

Brød med figner og valnødder

 Figen- og valnøddebrød | Brød med figner og valnødder

Forkæl dig selv og dine gæster med dette luksuriøse brød med tørrede figner og knasende valnødder.

Hver bid er en blanding af sødme og nøddeagtig dybde, der efterlader dig mæt af tilfredshed. Vores figne-valnøddebrød er perfekt til morgenmad, en let frokost eller som en lækker snack når den lette sult trænger på - et brød, der glæder både gane og sjæl.

Det gode ved det hele er, at det er super nemt at lave og du kan endda fryse det ned, hvis du ikke får spist alt på en gang.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 350 g havregryn
  • 100 g tørrede figner
  • 100 g valnødder
  • 1 spsk. akacie honning
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 400 g havredrik

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Blend havregryn til mel på din blender

  3. Hak de tørrede figner og valnødderne til mindre stykker

  4. Bland alle ingredienserne til en klistret dej i en skål

  5. Hæld i en olieret brødform

  6. Bag i 30 minutter

  7. Lad det køle og servér