• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken

Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 190 kr.

+10 stk. på lager

En bog der forklarer, hvordan vi ved at skabe balance mellem hjerne og hjerte, og mellem højre og venstre hjernehalvdele kan opnå det liv, vi ønsker os.

 • Indeholder 4 øvelser
 • Kvantefysik let fortalt
 • Styrk dit energiarbejde
 • Forstå din programmering 

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  "Forstå hvordan du skaber dit eget liv" sådan skriver Henning R. Jensen om din bog 'Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken'.
  Bogen er fantastisk til dig, som er interesseret i at arbejde med sammenhængen mellem krop og sind, for den giver en letforståelig gennemgang af kvantefysikkens principper og nemme øvelser, du kan implemetere i din hverdag. 

  Vi er skabere af vores liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi disse skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. 

  Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden.

  Dette får du med 'Derfor skaber du dit eget liv'

  Du får Henning R. Jensens helt personlige historier og masser af cases, som viser den praktiske sammenhæng med kvantefysikken. Desuden får du nemme øvelser, som alle vil kunne starte med i dag.

  Ved at være bevidste om, hvordan vi agerer, dvs. tænker og føler, kan vi styre vores liv, i den retning vi ønsker. Samtidig skal vi være bevidste om, hvilke overbevisninger vi indeholder, og om de svarer til det liv, vi ønsker – ellers skal vi rydde ud i de overbevisninger, der ikke længere understøtter det liv, vi ønsker at opnå.

  Specifikationer

  Varenr.
  9788797335109

  Inspiration

  Relaterede artikler

  • Kvantefysik med Mads Bo og Henning R. Jensen

   Kvantefysikken kan lære os mange ting - blandt andet forståelsen af at alt er energi og at vores tanker har en direkte indflydelse på vores velbefindende. Se videoen hvor Mads Bo taler med forfatter Henning R. Jensen og læs mere her.

   Læs mere
  • Positive tanker

   Vi bliver, hvad vi spiser – og tænker. For sundhed er meget mere end at løbe ti kilometer om dagen og spise broccoli. 

   Læs mere

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner