Vegetarisk portobelloburger

Burger med portobello og linsebøffer

Vegetarisk portobelloburger | Burger med portobello og linsebøffer

Tag din vegetariske køkkenkundskab til nye højder med vores saftige portobelloburger, hvor vi erstatter den traditionelle burgerbolle med smagsfulde og glutenfrie portobellosvamp - en smagfuld oplevelse der tager hensyn til alle glutenallergikere.

Et enkelt bid af vores vegetariske potobelloburger og du vil opleve en smagsrejse, der kombinerer den saftige umami fra portobellosvampene med den krydrede linsebøf og den fyldige dressing.

Du finder opskriften på linsebøfferne her - vær opmærksom på at du skal forme som bøffer i stedet for deller.

Du finder opskriften på burgerdressing her.

Servér med hjemmelavet søde kartoffelfritter.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lav bøfferne

  2. Tørsteg portobellosvampe på en pande

  3. Skær grøntsagerne

  4. Blanchér spinaten

  5. Saml burgeren som du ønsker