Veganske linsedeller

Linsedeller med krydderier

Veganske linsedeller | Linsedeller med krydderier

Disse veganske linsedeller er ikke bare nemme at lave, men smager også utrolig godt. 

De veganske linsedellerne er blandt andet lavet på røde linser, som er en god kilde til energi og har et højt indhold af kostfibre og proteiner. 

Du kan spise de veganske linsedeller, som tilbehør til en lækker måltidssalat eller bruge dem, hvis du laver en hjemmelavet burger. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 spsk. loppefrøskaller + 4 spsk. vand
  • 200 g røde linser
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 5 spsk. mel d.eks. kikærtemel

  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørrede timian
  • 1 tsk. chiliflager
  • 2 spsk. havredrik
  • 1 håndfuld spinat
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Bland loppefrøskaller og vand i en skål og sæt det til side

  2. Kog de røde linser i rigeligt med vand i 30 minutter

  3. Hæld det overskydende vand fra linserne

  4. Hak løg, hvidløg og spinat fint

  5. Bland alle ingredienserne sammen til en klistret dej

  6. Form deller af ca. 2 spsk. dej og steg i olie på en pande