Vegansk pastaret

Vegansk pastaret med svampe, tomat og spinat

Vegansk pastaret | Vegansk pastaret med svampe, tomat og spinat

Denne veganske pastaret er en sikker vinder.

Sødmen fra tomaterne, umami fra de stegte svampe og det stærke fra chillien gør denne pastaret til en hverdagsfavorit.

Den er super simpel og kan nemt laves i en travl hverdag. Og så er den genial, hvis du får en vegansk gæst til middag. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400-500 g vegansk spaghetti

  • 500 g cherrytomater
  • 200 g svampe
  • 1 peberfrugt
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 6 spinatkugler
  • 3 spsk tomatpuré
  • 2 tsk. tørrede basilikum
  • 2 tsk. tørrede oregano
  • 2 tsk. tørrede persille
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl pastavand

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 190°C varmluft

  2. Kom cherrytomater på en bageplade og vend i olie, salt og peber ud over - bag i 25 minutter

  3. Hak svampene i mindre stykker og steg dem på varm pande uden olie - lad dem afgive væske

  4. Kog spaghetti efter anvisning på pakken

  5. Hak løg og hvidløg

  6. Kom olie til panden med svampe sammen med løg, hvidløg, tomatpuré og de tørrede krydderier

  7. Hak peberfrugten i små tern og tilsæt til panden

  8. Kom de ovnstegte tomater, pastavand, hakkede tomater og frosne spinatkugler til panden - lad det simre indtil spinatkuglerne er tøet

  9. Smag til med salt og peber

  10. Vend den færdige spaghetti i og bland godt