Vegansk bounty bar

Vegansk bounty bar uden gluten

Vegansk bounty bar | Vegansk bounty bar uden gluten

Vi arbejder hele tiden på at udvikle sundere, naturlige og mere nærende alternativer til slik og andre søde sager.

Denne veganske version af en bounty bar er usædvanlig god og drager tankerne mod sol og bounty strande - dem må du ikke snyde dig selv for. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g kokosmel
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. agave
  • 200 g mørk chokolade 70%

Fremgangsmåde

  1. Bland kokosmel, den faste del af kokosmælken i toppen og agave - tilsæt evt. lidt af kokosvandet, hvis massen virker for tør

  2. Form til 10 små barer

  3. Stil på frys i minimum 1 1⁄2 time

  4. Smelt chokoladen og dyp barerne i det smeltet chokolade

  5. Frys i 30 minutter

  6. Opbevares på køl