Stegte gulerødder

Stegte gulerødder med ærtedip

Stegte gulerødder | Stegte gulerødder med ærtedip

Oplev nye smage med vores sprøde, stegte gulerødder, som er perfekt krydret for at fremhæve deres naturlige sødme.

Gulerødderne dyppes i en cremet ærtedip, der kombinerer den friske smag fra ærter med en snert af hvidløg og citron - den perfekte balance mellem knasende og cremet.

Denne opskrift er oplagt at servere som tilbehør til din aftensmad og vil med garanti forkæle dine smagsløg. De smukke farver vil bringe en festlig atmosfære til ethvert måltid.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 4 gulerødder
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Tørret timian
  • Servér med ærtedip

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Skræl og halvér gulerødderne på langs

  3. Kom dem på en beklædt bageplade og pensl med olie og drys salt, peber og tørret timian på

  4. Bag i 20 minutter

  5. Spred ærtedippen på en tallerken og kom de bagte gulerødder over