Rød karrygryde med butterbeans

Karryret med butterbeans

Rød karrygryde med butterbeans | Karryret med butterbeans

Midt i en travl hverdag kan det være tiltrængt med noget hurtigt og nemt - vores rød karrygryde med blomkål og butterbeans er ikke bare hurtig og nem at lave, men er også fyldt med smag. 

I denne vegetariske ret får bomkål og butterbeans selskab af rød karry og kokosmælk, som leder tankerne mod det asiatiske køkken.

Du kan vælge at spise retten, som den er med lækkert brød til eller tilføje bulgur til. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

3.3 fra 4 brugere

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 dåser butterbeans
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser kokosmælk
  • 6 tsk rød karrypasta
  • 75 g frisk spinat
  • Servér evt med bulgur, ris eller brød

Fremgangsmåde

  1. Halvér løget og snit det i tynde skiver og hak hvidløg fint

  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en sauterpande eller gryde

  3. Tilsæt rød karrypasta

  4. Skær blomkålen i mindre buketter og tilsæt sammen med kokosmælk og butterbeans

  5. Lad det simre i 15 minutter under låg

  6. Tilsæt spinat og lad det simre yderligere 5 minutter under låg

  7. Smag til med salt og peber