Quesadilla

Quesadilla med bønnemos

Quesadilla | Quesadilla med bønnemos

Disse quesadillas er et sprødt og lækkert indsalg til din aftensmad.

Bring et strejf af mexicansk stemning rundt om bordet med vores quesadillas, som er fyldt med bønnemos og smeltet ost. Det geniale ved quesadilla er, at du kan fylde med med dit favoritfyld.

Quesadilla er intet mindre end perfekt som tilbehør til din middag, og så er de klar på få minutter.

Servér quesadilla med vores veganske chilidip.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. olie
  • 1 dåse kidney bønner
  • 1 dåse sorte bønner
  • 1 tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel) + 1 dl kogende vand

  • Salt
  • Peber
  • Andet

  • Fuldkornsmadpandekager

  • 1⁄2 lime - saften
  • Ost - evt. plantebaseret

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg og hvidløg fint

  2. Svits rødløg, hvidløg og spidskommen i olie i en lille gryde

  3. Dræn og skyl bønnerne og tilsæt dem til gryden med bouillon

  4. Blend til en mos

  5. Smag til med salt og peber

  6. Fordel bønnemos, ost og limesaft ud på madpandekagen

  7. Top med endnu en pandekage

  8. Tilbered dem i en panini, på en pande eller i ovnen til de er sprøde

  9. Del hver quesadilla i 6