• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegansk chilidip

Med chili og cashewnødder

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Skal du spice dine måltider lidt op? Så er denne veganske chilidip vejen frem - den sætter med garanti fart under middagsbordet.

Du kan både bruge den veganske chilidip til dine grøntsagsstænger, i din sandwich og eller noget helt tredje. Så længe du ikke er bange for, at det kilder lidt på tungen. 

Den veganske chilidip er lavet på cashewnødder, som sikrer den cremede konsistens og bidrager til en behagelige oplevelse i munden.

Der er ingen, der har sagt, at vegansk skal være kedeligt. 

Ingredienser

  • 100 g cashewnødder + 500 ml kogende vand
  • 1⁄2 citron - saften
  • 3 spsk. havredrik
  • 3 spsk. gærflager
  • 2 spsk. jalapenos
  • 1⁄2 frisk rød chili (kan undlades)
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1⁄2 tak. salt

Fremgangsmåde

  1. Stil cashewnødderne i blød i 30 minutter
  2. Dræn og skyl nødderne
  3. Blend alle ingredienserne til en glat og ensartet dip
  4. Opbevares på køl