Vegansk chilidip

Vegansk dip med chili

Vegansk chilidip | Vegansk dip med chili

Skal du spice dine måltider lidt op? Så er denne veganske chilidip vejen frem - den sætter med garanti fart under middagsbordet.

Du kan både bruge den veganske chilidip til dine grøntsagsstænger, i din sandwich og eller noget helt tredje. Så længe du ikke er bange for, at det kilder lidt på tungen. 

Den veganske chilidip er lavet på cashewnødder, som sikrer den cremede konsistens og bidrager til en behagelige oplevelse i munden.

Der er ingen, der har sagt, at vegansk skal være kedeligt. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 100 g cashewnødder + 500 ml kogende vand
  • 1⁄2 citron - saften
  • 3 spsk. havredrik
  • 3 spsk. gærflager
  • 2 spsk. jalapenos
  • 1⁄2 frisk rød chili (kan undlades)
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1⁄2 tak. salt

Fremgangsmåde

  1. Stil cashewnødderne i blød i 30 minutter

  2. Dræn og skyl nødderne

  3. Blend alle ingredienserne til en glat og ensartet dip

  4. Opbevares på køl