Glutenfri omelet med blomkål og persille

Omelet med blomkål og persille

Glutenfri omelet opskrift med blomkål og persille | Omelet med blomkål og persille

Omelet er nem og lækker hverdagsmad, når det skal gå lidt stærkt.
Lav f.eks. en lækker omelet med blomkål eller af rester fra gårdagens aftensmad, da dette er en gylden mulighed for at få dem brugt. Og mens omeletten står og steger færdig, kan du jo passende pakke tasken, tømme opvaskemaskinen eller sågar lave en lækker friskpresset juice eller smoothie. Både juice, smoothies og denne omelet er raketbrændstof, når det er allerbedst.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i bogen ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 120 gram blomkål
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 knivspids peber
  • 4 æg

Fremgangsmåde

  1. Start med give æg, peber og bouillon en hurtig blendertur

  2. Stop maskinen og tilsæt blomkål og persille og blend ved laveste hastighed - så de ikke bliver blendet til en smoothie

  3. Brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven

  4. Opvarm kokosolie eller smør i en pande og hæld æggemassen ud i panden

  5. Steg ved middelvarme i 10-15 minutter. Er man til det, kan omeletten serveres med revet parmesan

Opskriftsvideo