Müslibar

Hjemmelavet müslibar med puffet quinoa, dadler og kerner

Müslibar

Når lysten til en lille snack trænger sig på, er denne lækre og nærende müslibar ikke bare et sundere alternativ, det er en genial løsning til at tilfredsstille den lette sult eller give din madpakke en opgradering. 

Hver mundfuld er en symfoni af smagsoplevelser - saftige dadler, knasende nødder og den naturlige sødme. Vores müslibar er skabt med kærlighed og nøje udvalgte ingredienser for at give dig den perfekte kombination af smag og næring. 

Giv dig selv lidt forkælelses i hverdagen og nyd den nærende fornøjelse, bid for bid.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g havregryn
  • 40 g puffet quinoa eller ris
  • 30 g mandler
  • 60 g rosiner
  • 60 solsikkekerne
  • 15 dadler
  • 100 g mørk chokolade 70%
  • 100 g peanutbutter
  • 100 g tahin

  • 4 spsk. akacie honning
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. stødt kanel

Fremgangsmåde

  1. Smelt peanutbutter, tahini, akacie honning, vaniljepulver og kanel på en pande

  2. Hak mandlerne

  3. Blend dadlerne

  4. Tilføj massen fra panden til blenderen og blend lidt ekstra

  5. Bland alle ingredienserne i en skål - på nær chokoladen

  6. Hak chokoladen og tilføj til skålen, når massen er lidt mere afkølet

  7. Kom massen i en beklædt form og tryk den fast og flad

  8. Frys i minimum 1 time

  9. Skær ud til ca. 12 bar