Lav et hjemmespa

Hjemmespa | Egenomsorg

Drømmer du om spa og wellness? Men har svært ved at komme afsted? Lav et hjemmespa! Hvile er en af grundpillerne i vores High on Life 365 Energihjul. Derfor er det en faktor, vi vægter højt. Her får du ideer til at trække stikket og lave et hjemmespa.

Lav et hjemmespa

Nogen gange er det nemt at finde ro, andre gange kan det være en hjælp at planlægge tid til ro. Det kunne f.eks være ved at lave et hjemmespa. Og hvorfor ikke bare bruge din blender til at lave hjemmelavede masker af de ting, du har i køkkenet? Faktisk har vi mange oversete ingredienser i køkkenet, som sagtens kan bruges. Prøv at se her:

Hjemmelavet avocado ansigtsmaske

Denne maske er perfekt til at fugte og blødgøre huden.
Du skal bruge:
½ avocado
1 tsk honning
1 spsk havregryn 

Blend alle ingredienserne, og smør det straks i ansigtet.
Lad det sidde på i 10 minutter, før du vasker det af.

Hjemmelavet havrebad

Havre er utrolig beroligende og derfor dejligt at tage bad i. Har du ikke et badekar, kan du sagtens bruge det i fodbadet.
Alt du skal bruge er 1 dl havregryn, som du blender for høj hastighed. Har du en tørkande er den genial, da den hvirvler ingredienserne op frem for at trække dem ned. Opløs din havremel i dit varme badevand og nyd.

Hjemmelavet hårkur med banan

Denne maske giver fugt og pleje til selv modløst hår.
Du skal bruge:
1 banan
½ avocado
1 spsk kokosolie 

Blend alle ingredienserne, fugt håret og fordel masken i håret. Skyl masken ud efter 10-20 minutter og vask håret med shampoo.

Er du mere til færdiglavede hudplejeprodukter? Prøv at se vores lækre udvalg af Bettes Skincare her.