Majspandekager

Glutenfri pandekager med majsmel

Majspandekager | Glutenfri pandekager med majsmel

Majspandekager er en rigtig lækker madpandekage, som jo i virkeligheden både kan spises morgen, middag og aften.

Helt afhængig af humøret og tilbehøret, kan du svinge både den søde og salte vej. Lad honningen flyde og pynt med friske bær og det er en frydefuld mundfuld. Eller gå den salte vej og spis dem som tilbehør til en spizy mexicansk gryderet. Lad humøret bestemme.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 100 g majsmel
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ dl plantemælk, fx havremælk
  • 2 æg
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven

  2. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie ved svag varme, til de er tykke, luftige og gyldne