Hokkaidosuppe

Suppe med hokkaido og ingefær

Hokkaidosuppe | Suppe med hokkaido og ingefær

Der er intet som en varm suppe med sæsonens grøntsager. 

Prøv denne lækre hokkaidosuppe når efteråret banker på - den er super nem at lave og så er der garanti for at den bliver silkeblød, når du blender den på din Vitamix

Få tips og tricks til at lave suppe på din blender her.

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • ½ kg hokkaido græskar

  • 2 spsk olie
  • 2 løg, hakket

  • 1 fed hvidløg, hakket

  • ½ cm frisk ingefær, hakket

  • ½ liter vand

  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 tsk karry

  • Havsalt og peber
  • Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Fjern kerner fra hokkaido og skær den i tern. Du kan med fordel beholde skrællen på (husk at vaske den gurndigt)

  2. Svits løg, hvidløg, karry og ingefær i olie i en gryde

  3. Tilsæt vand, hokkaidoen og bouillon og lad det koge til hokkaidoen er blød

  4. Kom derefter alle ingredienser i din Vitamix

  5. Smag til med havsalt, peber, karry og evt. lidt citonsaft

  6. Spæd til med vand hvis du synes suppen er for tyk

  7. Slut af med at koge det hele igennem i 5 minutter, hvis du synes den skal være varmere