Hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash med timian

Hasselback butternut squash | Hasselback butternut squash med timian

Vi kender alle den gode hasselback kartoffel - vi har opgraderet versionen med en butternut squash.

Hasselback butternut squash er ikke blot smuk at se på med de dybe snit, men er også skabt til at imponere og forkæle dine vegetariske smagsløg. Hasselback Butternut squash er perfekt til et imponerende hovedmåltid eller som tilbehør til dine vegetariske festmiddage.

Lav denne hasselback butternut squash når du vil løfte din vegetariske hverdag til nye kulinariske højder.

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 butternut squash

  • 3 spsk. olie
  • 3 fed hvidløg
  • 1⁄2 citron - saft og skal
  • 1 håndfuld frisk timian
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn til 200°C over-undervarme

  2. Vask butternut grundigt

  3. Halvér den og fjern kernerne

  4. Placér de to halve med snitsiden nedad

  5. Snit tætte snit hele vejen uden at skære helt igennem

  6. Placér dem på en beklædt bageplade

  7. Hak hvidløg og frisk timian fint

  8. I en skål blandes olie, citronsaft- og skal, hvidløg, timian, salt og peber

  9. Smør det ud over de to halve butternut - kom godt mellem dine snit

  10. Bag i ca. 45 minutter