Chokopandekager

Pandekager med banan og kakao

Chokopandekager | Pandekager med banan og kakao

Så er der dømt hygge. Både for maven og øjet. Chokopandekager er blot bananpandekager med et lille tvist. Vi elsker at lave dem små og fede, så de lige passer som en lille snack.

Dadler, bananer og kakao kan bare noget sammen og så smager de fantastiske både varme og kolde. Kærlighed i madpakken på en kold og våd dag.

På biledet har vi lavet en creme af blendet avokado, kokosfedt og kakaopulver.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 5 æg
  • 1 dl havregryn evt. glutenfri
  • 1 dl kokosmel
  • 8 dadler uden sten
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl kakaopulver
  • 1 dl havremælk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven

  2. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie

Note

Vil du gerne lave store, flade pandekager, tilføjer du blot mere havremælk til opskriften