Chokolademousse

Vegansk chokolademousse

Chokolademousse | Vegansk chokolademousse

Havde det været sundere med broccoli? Ja, selvfølgelig. Men vi skal altid tænke, hvad er alternativet? Hvis det er trefarvet is, så ved jeg godt, hvad min krop vil foretrække. Denne chokolademousse er en sand sommerklassiker, som sagtens kan spises hele året rundt.

Opskriften er uden tilsat mælk og sukker, men stadig lækker, sød og cremet. Bananer indeholder B6-vitaminer, der stimulerer dannelsen af dopamin - et signalstof, som kort fortalt gør dig glad i låget. Og så sker der altså noget magisk, når vi tilsætter kakao.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

2-3 pers

Ingredienser

  • 15 dadler uden sted

  • 3-4 spsk kakaopulver

  • 1 avocado

  • 2 frosne bananer

  • 2 dl fed kokosmælk

Fremgangsmåde

  1. Start altid med at komme de bløde ingredienser i bunden af kanden

  2. Tænd blenderen på laveste niveau og øg til højeste hastighed

  3. Blend alle ingredienser i 40-50 sekunder, mens du bruger tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven

  4. Placér i køleskab 1-2 timer inden servering

Note

Tilsæt en håndfuld isterninger, hvis du ønsker at spise denne mousse med det samme.


Eksperimentér selv videre og overvej at tilføje lidt saft eller revet skal fra f.eks. lime eller appelsin.