Sund og proteinrig pizzabund, udviklet til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. Personligt slipper jeg derved for uren hud, slim i halsen og træthed.
Denne bund består af forkogte butterbeans som er et absolut smagsfuldt bekendtskab der giver en fantastisk pizzabund.
Det er vigtigt, at du tilbereder dine bønner før brug. Alle bønner, der er tørrede, skal sættes i blød i vand i ca. 12 timer. Gør det gerne natten over og skyl dem derefter grundigt. Bønnerne koges møre i letsaltet vand i 30-40 min. afhængig af størrelse. Når vandet koger, skruer du ned for blusset og lader bønnerne simre, til de er møre. Men de kan nu også købes på dåse og bruges som de er efter en tur under den kolde hane.
Pynt med dit yndlingsfyld, sæt den i ovnen. Færdig aftensmad på under 30 minutter.
Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.