Bananpandekager

Pandekager med banan og havregryn

Bananpandekager | Pandekager med banan og havregryn

Disse simple, proteinrige og enormt mættende pandekager giver en fantastisk start på dagen. Ingen tilsat sukker, mælkeprodukter og lign.

I Mads Bos familie laver de ofte dobbeltportion og har dem liggende i køleskabet, klar til madpakken, skovturen eller lign. De egner sig også fantastisk som tilbehør om morgenen, til f.eks. en smoothie eller juice.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 5 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 8 dadler uden sten
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk limesaft

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven

  2. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie