Æggemuffins med grønt

Æggemuffins med grøntsager

Æggemuffins med grønt | Æggemuffins med grøntsager

Disse æggemuffins fyldt med grøntsager er et hit.

De er geniale til morgenmad, have med i sin madpakke eller når den lille sult trænger sig på - og så er det også en oplagt mulighed for at få tømt køleskabets grøntsagsskuffe. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 5 æg
  • 10 cherrytomater
  • 1 squash
  • 1⁄3 broccolihoved
  • 1 håndfuld friske krydderurter
  • 3 spsk. mandelmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1⁄2 dl vand
  • 1 tsk. olie
  • Salt
  • Peber
  • Muffinsforme

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 175°C varmluft

  2. Bland æg, vand, olie, bagepulver, salt og peber i en skål

  3. Kom hakkede krydderurter og mandelmel i

  4. Del cherrytomaterne i 4 dele

  5. Skær squash i små tern

  6. Skær broccoli i små buketter

  7. Vend cherrytomater, squash og broccoli i skålen

  8. Fyld blandingen i muffinformene

  9. Bag i 18 minutter