Disse æggemuffins fyldt med grøntsager er et hit.
De er geniale til morgenmad, have med i sin madpakke eller når den lille sult trænger sig på - og så er det også en oplagt mulighed for at få tømt køleskabets grøntsagsskuffe.
Disse æggemuffins fyldt med grøntsager er et hit.
De er geniale til morgenmad, have med i sin madpakke eller når den lille sult trænger sig på - og så er det også en oplagt mulighed for at få tømt køleskabets grøntsagsskuffe.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
Forvarm ovn på 175°C varmluft
Bland æg, vand, olie, bagepulver, salt og peber i en skål
Kom hakkede krydderurter og mandelmel i
Del cherrytomaterne i 4 dele
Skær squash i små tern
Skær broccoli i små buketter
Vend cherrytomater, squash og broccoli i skålen
Fyld blandingen i muffinformene
Bag i 18 minutter