Bananbrød

Bananbrød med chokolade og peanutbutter

Bananbrød | Bananbrød med chokolade og peanutbutter

Bananbrødet er den perfekte snack eller mellemmåltid - det kan nærmest spises døgnet rundt. 

Når vi står med nogle lidt for modne bananer, så kommer vi dem ofte i fryseren til is og smoothies - men vi er også vilde med at bruge bananerne i bagværk. Derfor gav vi os i kast med dette lækre, og ikke mindst, nemme bananbrød. Ingredienserne kommes blot i din blender, videre i en form og ind i ovnen - super simpelt. 

Du kan spises bananbrødet, som det er, eller komme din foretrukne smørrelse på.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 4 modne bananer
  • 5 spsk peanutbutter
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 dl havredrik
  • 4 dl havregryn
  • 4 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g 70% chokolade
  • 1 dl mandler

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180°C varmluft

  2. Blend alle ingredienserne, på nær mandler og chokolade, i din blender

  3. Hak chokolade og mandler og rør det i den blendede masse

  4. Kom dejen til en beklædt form (30x10 cm) - drys evt. lidt mandler på toppen

  5. Bag i 50 minutter