• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Atomvaner

Atomvaner
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 338 kr.

+10 stk. på lager

Din vigtigste bog til at få succes med at ændre dine vaner.

 • Grundbog til at forstå vanens magt
 • Trin for trin guide
 • Konkrete cases og eksempler
 • Personlig udvikling

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Er du træt, af at det aldrig lykkedes dig at blive en god løber, spise mere grønt, tabe dig eller stoppe med at bide negle? Her får du bogen, du har ventet på. En grundbog der trin for trin tager dig igennem alt fra vanens magt, til hvordan du helt konkret ændre - og fastholder - nye, sunde vaner.

  Dette får du med Atomvaner af James Clear

  Med Atomvaner får du en meget konkret guide til, hvordan du opbygger gode vaner - og slipper de dårlige vaner. Hver kapitel er bygget op omkring praktiske eksempler, illustrationer og opsummering, der gør bogen meget anvendelig som et arbejdsredskab. Du vil lære begreber som 'Stabling af vaner', 'Den omvendte lov', 'Vanetracking' og 'Guldlok-reglen'. Du vil også komme til at forstå forskellen på at ønske at tabe sig, frem for at se sig selv, som en slank person. Du vil med garanti blive inspireret til at tage fat i de adfærdsændringer, du længe har haft ønske om at arbejde med.

  James Clear er en af verdens førende eksperter indenfor vaner og har samlet alt hans viden og kundskab i mesterværket Atomvaner. Hos High on Life er vi meget begejstret for bogen, da teorierne lægger op ad hele tankegangen bag vores egne sundhedsprincipper. Derfor ser vi Atomvaner, som en ualimindelig god grundbog, for de som ønsker at gå et spadestik dybere med vaneændring. 

  Specifikationer

  Varenr.
  9788772340135

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Atomvaner

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner