• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Aldrig Mere Træt af Pia Norup

Opskriftsbog
Aldrig Mere Træt af Pia Norup
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 207 kr.

+10 stk. på lager

ALDRIG MERE TRÆT - Få din energi tilbage med denne sikre køreplan. 

 • Komplet energiplan til 4 uger
 • 53 opskrifter på nem MITO-kost
 • Find dine energityve - og stop dem
 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Fra Mads Bo

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Aldrig mere træt hjælper Pia Nortup læseren med at identificere, hvor lige præcis din træthed kommer fra. Og så har hun en plan, der fyrer op under den energi, vi alle har så hårdt brug for. Bl.a. introducerer hun os for vores vigtigste og dybt fascinerende medspillere, mitokondrierne. Det er cellernes mikroskopiske kraftværker, som giver kroppen energi og styrke, og dem kan vi skrue op for, hvis vi ved hvordan.

  Aldrig før har så mange følt sig trætte og udmattede. En moderne hverdag med arbejde og familieliv rummer masser af ting, der skal gøres, som dræner os for energi og i perioder kan efterlade os med en følelse af total udmattelse eller ligefrem udbrændthed. Løsningen er ikke sort kaffe. Vil du din træthed til livs, skal du finde ind til årsagerne – og erstatte alt det, der udmatter dig, med energiskabende ting.

  Maden spiller en afgørende rolle og derfor lancerer bogen den såkaldte MITO-kost. Der er tale om en overvejende grøn antiinflammatorisk måde at spise på med få kulhydrater og masser af fedtstoffer af høj kvalitet. MITO-kosten, der kombinerer det bedste fra middelhavskost og KETO-kost, sætter gang i alle kroppens små energiceller og giver en masse kræfter, man ikke anede, man havde. Både fysisk og mentalt. Bogen rummer en komplet kostplan til fire uger med de lækreste opskrifter, spækket med næring til at løfte energiniveauet.

  Desuden kommer den rundt om små og store livsstilsvalg, der påvirker ens energi: Naturligvis søvn og døgnrytme, men også motion og bevægelse, sociale vaner, arbejdsvaner og selvomsorg. De mange gode råd er til at overkomme - også når du er træt.

  Pia Norup har med sin baggrund i Funktionel Medicin fuldstændig styr på sit penalhus, når det kommer til biokemi og kroppens måde at fungere på. -Endnu bedre; hun tager sin egen medicin! Pia er bland andet kendt fra TV2-programmet Kan man spise sig rask? Se også denne spændende snak mellem Mads Bo og Pia Norup her.  Se interviewet om energi her.


  Det indeholder Aldrig mere træt

  • Komplet energiplan til 4 uger
  • 53 opskrifter på nem MITO-mad, der lader dig op
  • Træthedsdetektiven: Find dine energityve - og stop dem
  • Guide til selvomsorg: Få det bedre ude at forcere
  • 5 fortællinger: Sådan vandt vi over trætheden


  Anmeldelser af Aldrig mere træt

  'Pias nye bog falder på et tørt sted og jeg er personligt meget begejstret for bogen!
  Fem stjerner herfra ⭐.' 
  Mads Bo

  Specifikationer

  Produkttype
  Opskriftsbog
  Varenr.
  9788740064780

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Aldrig Mere Træt af Pia Norup

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner