• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegetarisk portobelloburger

Med linsebøffer og hjemmelavet burgerdressing

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Tag din vegetariske køkkenkundskab til nye højder med vores saftige portobelloburger, hvor vi erstatter den traditionelle burgerbolle med smagsfulde og glutenfrie portobellosvamp - en smagfuld oplevelse der tager hensyn til alle glutenallergikere.

Et enkelt bid af vores vegetariske potobelloburger og du vil opleve en smagsrejse, der kombinerer den saftige umami fra portobellosvampene med den krydrede linsebøf og den fyldige dressing.

Du finder opskriften på linsebøfferne her - vær opmærksom på at du skal forme som bøffer i stedet for deller.

Du finder opskriften på burgerdressing her.

Servér med hjemmelavet søde kartoffelfritter.

Ingredienser

  • 8 portobello svampe
  • 4 linsebøffer
  • 2 blommetomater
  • 1⁄2 agurk
  • 75 g salat
  • 75 g spinat
  • Evt. 4 skiver ost
  • Find opskrift på hjemmelavet burgerdressing samt linsebøfferne i ovenstående tekst.

Fremgangsmåde

  1. Lav bøfferne
  2. Tørsteg portobellosvampe på en pande
  3. Skær grøntsagerne
  4. Blanchere spinaten
  5. Saml burgeren som du ønsker