• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Veganske linsedeller

Med røde linser og krydderier

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Disse veganske linsedeller er ikke bare nemme at lave, men smager også utrolig godt. 

De veganske linsedellerne er blandt andet lavet på røde linser, som er en god kilde til energi og har et højt indhold af kostfibre og proteiner. 

Du kan spise de veganske linsedeller, som tilbehør til en lækker måltidssalat eller bruge dem, hvis du laver en hjemmelavet burger. 

Ingredienser

  • 1 spsk. loppefrøskaller + 4 spsk. vand
  • 200 g røde linser
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 5 spsk. mel F.eks. kikærtemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørrede timian
  • 1 tsk. chiliflager
  • 2 spsk. havredrik
  • 1 håndfuld spinat
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Bland loppefrøskaller og vand i en skål og sæt det til side
  2. Kog de røde linser i rigeligt med vand i 30 minutter
  3. Hæld det overskydende vand fra linserne
  4. Hak løg, hvidløg og spinat fint
  5. Bland alle ingredienserne sammen til en klistret dej
  6. Form deller af ca. 2 spsk. dej og steg i olie på en pande