Edamamehummus

Hummus med edamamebønner

Edamamehummus | Hummus med edamamebønner

Prøv et friskt twist på den klassiske hummus! Denne edamamehummus er cremet og fyldt med masser af smag fra citron, hvidløg og spidskommen. Perfekt som dip til grøntsagsstænger, som smørelse i sandwiches eller som et tilbehør til aftensmaden og salaten.

Se videoen om emnet ‘Fyr op for energien med Mads Bo og Pia Norup’ lige her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 300 g frosne edamamebønner uden skal
  • ¾ dl vand
  • 3 spsk. tahin
  • Saften af 1 øko citron

  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1-2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Hæld de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i et par minutter

  2. Si vandet fra, og kom bønnerne i en blender med de øvrige ingredienser og blend til en glat masse