• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Squashbrød

Morgenmadsbrød med squash

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækkert og svampet morgenmadsbrød med squash - genial spise til morgenmad eller når den lille sult trænger sig på.

Hvis du er kørt fast i dine vante morgenmadsrutiner, er squashbrødet nemt at bikse sammen, og så har du hurtig morgenmad. Da squash tilfører en masse fugt til dit bagværk, kan squashbrødet nemt holde sig i flere dage.

Ingredienser

  • 400 g squash
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 1,5 dl plantemælk (eller vand)
  • 2 æg
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 0.5 tsk stødt ingefær
  • 6 dl havregryn (evt. glutenfri)
  • 30 g hakkede mandler

Fremgangsmåde

  1. Tænd først ovnen på 180° varmluft
  2. Riv squash på den grove side af rivejernet, drys med lidt salt og lad det stå i 5 minutter og pres væsken ud
  3. Blend loppefrøskaller, plantemælk (eller vand), æg og honning til en jævn masse - brug el-pisker hvis du ikke har en Vitamix
  4. Bland kanel, kardemomme, ingefær, havregryn og hakkede mandler godt sammen
  5. Kom squash og tørblandingen i æggeblandingen og rør det godt sammen
  6. Kom massen i en form med bagepapir og bag i 45 minutter