Risengrød i høkasse

Risengrød

Risengrød i høkasse | Risengrød

Risengrød hører sig julen til, men det gør travlhed også. Derfor er det genialt at tilberede sin risengrød i en høkasse.

Ved at lave din risengrød i en høkasse fra Ecoinvent slipper du for at stå ved gryden og røre og observere - der er nemlig ingen chance for, at grøden brænder på.

Høkassen tilbereder din risengrød færdig, hvilket betyder, at du sparer en masse tid. Tid som kan bruges på andre gøremål eller julehygge med din familie. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 dl grødris
  • 1,3 l mælk (eller plantedrik, hvis du foretrækker det)

  • 2 dl vand
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Kom grødris, salt og vand i en gryde og lad det simre til vandet er næsten absorberet

  2. Kom mælk i gryden og lade det simre i 10 minutter mens du rører rundt

  3. Sæt gryden i høkasse i 2 timers tid - rør gerne 1-2 gange undervejs

Note

Husk at sikre, at temperaturen i grøden ikke kommer under 55 grader. Spis grøden med det samme eller køl den hurtigt ned og sæt den på køl til senere.