Hirsedeller

Vegetariske deller med hirse

Hirsedeller | Vegetariske deller med hirse

Tilføj et strejf af sundhed til din aftensmad med vores lækre hirsedeller.

Disse små lækkerier er fyldt med nærende hirse og sprøde grøntsager, og så er de det perfekte vegetariske tilbehør til enhver ret.

Hirsedellerne er sprøde udenpå og bløde indeni, og er et sikkert hit hos både store og små.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 1⁄2 dl hel hirse
  • 1 tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel) + 3 dl vand

  • 2 små løg
  • 2 gulerødder
  • 1 bundt frisk persille

  • 2 spsk. majsstivelse
  • 7-9 spsk. havregryn
  • 1 dl havredrik
  • 2 æg
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegningen

Fremgangsmåde

  1. Bring grøntsagsboullionvandet i kog

  2. Tilsæt hirse og kog i 20 minutter

  3. Lad hirse køle helt ned

  4. Riv løgene og gulerødderne ned i en skål sammen med hirse

  5. Hak persillen og tilsæt til skålen

  6. Tilsæt de resterende ingredienser til skålen og bland til en dej

  7. Steg til deller på en pande med lidt olie