• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Gulerodskage

Glutenfri og sukkerfri gulerodskage

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det er yderst sjældent, at ord som grøntsager og kage indgår i samme sætning, men ikke desto mindre er det dét, vi nu vil præsentere dig for.

Svampet, tung og velsmagende er ord, der bedst beskriver denne smukke gulerodskage. Trods det at kagen er glutenfri, smager den intet mindre end fantastisk.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i Mads Bos bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Ingredienser

Kage
  • 3 æg
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 1 dl plantemælk
  • 100 g dadler
  • 1 cm ingefær
  • Saft fra 1/2 citron
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 200 g mandelmel
Cashewcreme
  • 5 dl cashewnødder
  • 1/2 dl kokosolie
  • 1/2 dl honning
  • Saften fra 1 stor citron
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

Kage
  1. Kom alle kage-ingredienserne i en blender og blend 40-50 sekunder eller indtil alle ingredienser er blendet fint.
  2. Hæld massen i en springform og bag ved 185 grader varmluft i 35 minutter.
Cashewcreme
  1. Hæld alle ingredienser i din blender.
  2. Blend til en cremet og ensartet masse.
  3. Når kagen er kold, kan du smøre cashew-cremen på toppen.