• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Feriekit Greens + Energy

Kosttilskud
Feriekit Greens + Energy
Vær den første til at bedømme dette produkt
349 kr.

Pris som konfigureret: 349 kr.

På lager

Køb det ultimative feriekit i form af én Energy og én Greens. Genial til at tage med på sommerferie, når juicemaskine og blender ikke er lige ved hånden.

Læs mere

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 349 kr.

  Produktinformation

  Læs mere om de enkelte produkter her:

  GREENS by High on Life

  GREENS by High on Life er et 100 % økologisk kosttilskud og er en nøje udvalgt kombination af grønne funktionelle planter, som er designet til at give dig det ultimative boost af grønt, samtidig med at du støtter kroppens naturlige afgiftning. F.eks. stimulerer brændenælde kroppens udrensningsfunktion og den blå-grønne alge chlorella påvirker kroppens afgiftningsorganer og hjælper den naturlige afgiftningsproces. 

  Det grønne pulver du finder i ’GREENS by High on Life’, består af nænsomt frysetørrede, økologiske planter, græssorter og gennemtestede alger af høj kvalitet. Det betyder, at du finder langt flere næringsstoffer i disse greens og at slutproduktet er meget mere koncentreret, end det almindelige ’tørrede’ hvedegræs.

  Læs den fulde produktbeskrivelse af GREENS her.

  ENERGY by High on Life

  ENERGY er 100% økologisk og indeholder adaptogene urter som f.eks. Panax ginseng, der bidrager til mentalt overskud, øget udholdenhed, følelse af mere energi samt kroppens modstandsdygtighed over for stress. Schisandra bidrager bl.a. til at genvinde fysisk og mentalt velvære.

  Ingredienserne er sammensat på en sådan måde, at effekten både virker på den korte og lange bane. De er ligeledes sammensat, så de understøtter hinanden og skaber synergi og øget optagelighed. De får med andre ord det bedste frem i hinanden. 

  Læs den fulde produktbeskrivelse af ENERGY her.

  Specifikationer

  Produceret i
  Danmark
  Produkttype
  Kosttilskud
  Anvendelse
  Oprøres i vand, juice eller smoothie

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Feriekit Greens + Energy

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner