• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vitamix er ikke bare endnu et køkkenprodukt i rækken. Det er den ultimative genvej til flere frugter og grøntsager i hverdagen. Læs med og bliv klogere på, hvad du kan lave med en Vitamix.

Hvorfor er en Vitamix så god?

Først og fremmest, er en Vitamix så kraftig, at den kan gøre selv hybenkerner flydende. Læs blandt andet om Lisa Frost, der bruger Vitamix til at lave sin egen sondemad - netop fordi den har enorme krafter.

Hvad kan du lave på en Vitamix?

På grund af Vitamix power kan du lave stort set alt på den lige fra Silkebløde Smoothies - Sund hjemmelavet nutella - Veganske og sukkerfrie Is - Rygende varme supper - Hummus - Frisk mandel, sesam og havremælk - Rødbedebøffer - Mel og pizzadej. Du kan gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor mange opskrifter er lavet ved hjælp af en Vitamix.

Nå 600 gram grønt om dagen med en Vitamix

Med alt du kan lave på en Vitamix, bliver det dermed legende let at nå de 600 gram grønt om dagen. Når du drikker et dagligt glas smoothie, får du nemt de første 200-300 gram frugt, grønt og bær om dagen. Laver du en blender suppe til frokost eller aftensmad, når du uden problemer et godt stykke videre. Og det bedste af det hele: Det er lige så nemt, som det lyder. 

I vores verden er der et før og efter Vitamix. Og så er der jo den vigtige detalje, at rengøringen kun tager 10-20 sekunder.

Se hele vores sortiment af vitamix her.

Relaterede produkter