Boller ser rødt

Boller med pulp

Boller ser rødt | Boller med pulp

Disse boller er både lækre og dekorative med et rødt skær af rødbede og en lækker duft af æble. 

I denne opskrift, har vi brugt pulpen fra Heartbeat juicen, men du kan selvfølgelig bruge pulp fra lige den juice, du foretrækker.

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 20 g gær
  • 5 dl vand
  • Juicepulp (ca. 80-100 g)

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 5 dl hvedemel
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Put gær og vand i en skål og blød det op

  2. Tilføj din juicepulp - vi har taget udgangspunkt i opskriften heartbeat

  3. Vær opmærksom på at fjerne kernehuset fra æblerne til din juice, når du skal bruge pulpen til efterfølgende madlavning

  4. Tilføj dernæst honning, salt, havregryn og rør sammen

  5. Tilføj hvedemel lidt efter lidt indtil dejen har den rette konsistens - den må gerne være lidt klæbrig

  6. Mængden af mel afhænger af, hvor våd din pulp er

  7. Lad dejen hæve i 1 times tid

  8. Form dejen til boller

  9. Bag dem på en bageplade i ovnen på 240°C i ca. 10-15 minutter