Vegansk fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med sorte bønner

Vegansk fyldte peberfrugter | Fyldte peberfrugter med sorte bønner

Lækre, smagfulde peberfrugter med fyld af bønner, persille, champignon og krydderier.

Hvis du gerne vil give kød-elskeren en kødfri dag, så er denne opskrift et hit. Den fyldte peberfrugt er nemlig et super alternativ til kød, da bønnefyldet giver en god mæthedsfølelse. Samtidig erstatter vegansk fyldt peberfrugt også fint kødet på den traditonelle kødrige tallerkenfordeling med kød og grønt ved siden. 

Du kan vareriere fyldet med lige de krydderier og urter, du elsker mest.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 5 store peberfrugter
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 dåse flåede tomater (240 g)
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 rødløg
  • 1 hvidløg
  • 200 g champignon
  • 1 tsk paprika
  • 1/3 tsk peber
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timian
  • 1 dåse sorte bønner
  • 200 g majs

Fremgangsmåde

  1. Blend hakket tomat, løg, krydderier og persille i din blender

  2. Tilsæt dernæst bønner og champignoner

  3. Blend ved lav hastighed, så det ikke bliver til smoothie. Brug tamperen til at trykke massen ned mod kniven

  4. Tilsæt majs og giv den en hurtig tur ved hastighed 1, så majsen bliver rørt med, men ikke bliver blendet

  5. Put fyldet i peberfrugterne og bag dem ca. 25 minutter i ovnen ved 200°C