Selleri bøf

Bøffer af knoldselleri

Selleri bøf | Bøffer af knoldselleri

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge knoldsellerien på andre måder?

Så prøv de her lækre og saftige bøffer lavet af knoldselleri. Det er en genial måde at få inkorporeret flere planter i din hverdag og så er de utrolig nemme at lave, og smager tilmed hammergodt. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk krydderurter af eget valg
  • Soyasauce
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180°C varmluft

  2. Skær knoldsellerien i skiver af ca. 1 cm tykkelse - skær skallen i kanten af

  3. Rids den ene overflade med en kniv - både vandret og lodret

  4. Hak hvidløg fint

  5. Smør overfladen med olie, lidt soyasauce, hvidløg, salt og peber

  6. Bag i 60 minutter

  7. Blend en håndfuld krydderurter med olie, salt og peber til en glat olie

  8. Kom olien over selleri bøffen og server