Raw chokoladetrøfler

Dadelkugler med gojibær og kakao

Raw chokoladetrøfler | Dadelkugler med gojibær og kakao

Uhmm lækre chokoladetrøfler, der smelter på tungen. Disse trøfler har en blød og cremet midte, der mest af alt sender tankerne over på julekonfekt.
Dyb og rul dem i mørk chokolade, lakridspulver, tørret hindbær, kakaopulver, finthakkede nødder eller chiafrø. Pynten er halvdelen af alt det sjove, så lege endelig med både udseende og smag. 

Prøv andre plantebaserede retter og lækkerier fra Mads Bos bog 'Super Simpel Sundhed'.

Læs artiklen "Lakridsrodspulver vs. engelsk lakridspulver" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 1/2 dl gojibær (alternativt kan bruges følgende: dadler, rosiner, tørret mango)
  • 2 1/2 dl kakaopulver + lidt ekstra
  • Evt. 1 spsk. chiafrø
  • 3/4 dl kokosolie
  • 2 spsk. yaconsirup eller honning
  • Evt. chiafrø, kakaopulver eller finthakkede nødder til pynt

Fremgangsmåde

  1. Start med at lægge dine gojibær i blød i 20 minutter

  2. Find så en blender eller en foodprocessor frem. Start med at blende gojibærrene til de får en ”paste”-agtig konsistens. Derefter tilføjes resten af ingredienserne og det hele blendes sammen til det har en klistret konsistens

  3. Dejen trilles nu til 14 små kugler og rulles efterfølgende i enten kakaopulver, finthakkede nødder eller chiafrø