Phyto granola

Granola med protein

Phyto granola | Granola med protein

Phyto-granola – en sprød, proteinrig granola, der kombinerer lækre nødder, kerner og mørk chokolade.

Den proteinrige granola er perfekt til din mælkefri yoghurt, parfait eller til at drysse over smoothies eller friskskåret frugt. En granola, der er særlig god til menopause.

Se Facebook Live om hormoner med Mads Bo og Caroline Fibæk her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g havregryn (glutenfri)

  • 50 g hørfrø

  • 50 græskarkerner

  • 50 g sesamfrø

  • 30 g proteinpulver (gerne vegansk)

  • 1 tsk salt

  • 100 g hakkede paranødder

  • 100 g smeltet mørk chokolade (min. 70%) (gerne vegansk)

Fremgangsmåde

  1. Mål alle ingredienserne op og hak paranødderne groft

  2. Bland havregryn, hørfrø, græskarkerne, sesamfrø, proteinpulver og salt i en stor skål. Sørg for, at alle ingredienserne er jævnt fordelt

  3. Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i mikrobølgeovnen. Hvis du bruger mikrobølgeovn, så gør det i korte intervaller og rør rundt imellem, så chokoladen ikke brænder på

  4. Hæld den smeltede chokolade over de tørre ingredienser og rør godt rundt, indtil alle ingredienserne er dækket af chokolade

  5. Fordel granolamassen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir og lad chokoladen størkne

Note

Opbevar din Phyto Granola i en lufttætbeholder. Den kan holde sig sprød i op til to uger

Caroline Fibæk
Caroline Fibæk

Specialist i det kvindelige hormonsystem og Functional Medicin. Grundlægger af HormonKuren og Institut for Komplementær Hormonterapi.

Læs mere