Lækre, sprøde kålwraps med valgfrit grøntsagsfyld.
I denne kålwrap har vi brugt persille, koriander, peberfrugter, avocado og hjemmelavet ærtehummus rullet i spidskål.
En lækker lille hapser til frokost eller som tilbehør til aftensmad.
Lækre, sprøde kålwraps med valgfrit grøntsagsfyld.
I denne kålwrap har vi brugt persille, koriander, peberfrugter, avocado og hjemmelavet ærtehummus rullet i spidskål.
En lækker lille hapser til frokost eller som tilbehør til aftensmad.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
4 spsk ærtehummus
Snit/skær de forskellige grøntsager ud i mundrette stykker
Skyl kålbladene og fyld grøntsagerne i
Tilføj 1 spsk ærtehummus i hver
Rul kålbladene sammen og stik en tandstik i for at holde på formen