Ærtehummus

Hummus af grønne ærter og koriander

Ærtehummus | Hummus af grønne ærter og koriander

Hummus kan komme i mange farver. 

I denne udgave af en hummus får du fuld smæk for skillingen, hvad angår grønne ærter og krydderurter. En fantastisk frisk og anderledes måde at klemme lidt ekstra grøntsager ned i forbindelse med din salat, grøntsagsburger eller blot som dip til dine grøntsagastænger. 

Hvis du ikke kan spise det hele på en gang, kan du opbevare din ærtehummus i en vakuumbeholder for på den måde at holde den frisk og lækker. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl grønne ærter
  • (friske eller frosne)
  • 2 dl friske koriander eller basilikum
  • 2 spsk tahin (sesampasta)

  • 2 spsk lime- eller citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk salt og en smule peber
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen og brug tamperen indtil ønskede konsistens

  2. Ønsker du en mere flydende konsistens, kan du sagtens tilføje yderligere olie eller vand

  3. Servér til en salat eller med udskårne grøntsager