Græskarkage

Græskarkage med mørk chokolade

Græskarkage | Græskarkage med mørk chokolade

Syndig og svampet græskarkage med mørk chokolade, der får dine tænder til at løbe i vand. Hokkaido græskar har et lavt indhold af kalorier og er rige på A-, B- og C-vitaminer. Så spis du endelig løs af den og tag børnene med i køkkenet og lav en skøn græskar halloween kage.

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.5 fra 2 brugere

Ingredienser

  • 350 g hokkaido græskar

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl mandler
  • 2 spsk. PROTEIN by High on Life

  • 1 spsk husk
  • 2 æg
  • 2 tsk honning
  • salt
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/8 tsk muskatnød
  • 1/4 tsk ingefær pulver
  • 1/4 tsk allehånde pulver
  • 50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft

  2. Skræl og rens græskarret. Put alle ingredienserne i din blender (undtagen chokolade) og blend til massen har en ensartet konsistens. Der må gerne være en smule struktur i dejen

  3. Hæld dernæst i et ovnfast fad og tilføj hakket chokolade (kan undlades) og bag i 40-45 minutter. Prik evt. med en kniv og se, om der er "dej" på kniven, hvis ikke så er den færdig