Glutenfri eftermiddagsboller

Glutenfri eftermiddagsboller med havre- og rismel

Glutenfri eftermiddagsboller | Glutenfri eftermiddagsboller med havre- og rismel

Lækre glutenfri boller med havre- og rismel, der smager skønne - perfekt til en lækker eftermiddagssnack.

Bollerne er lavet med hjemmelavet havre- og rismel, som du hurtigt og nemt kan lave på din på Vitamix tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl havredrik
  • 3 spsk. loppefrøskaller
  • 1 spsk. honning eller sukker
  • 25 g smør
  • 1 tsk salt
  • 150 g rismel
  • 100 g glutenfri havremel

Fremgangsmåde

  1. Lun havredrik i gryde

  2. Kom det i en skål sammen med gær og rør rundt til gæret er opløst

  3. Tilføj honning og loppefrøskaller og pisk til du har en geleagtig konsistens

  4. Kom skiftevis smeltet smør og salt, havre - og rismel i og rør det godt sammen - hvis du har en Vitamix tørkande, så kan du nemt selv lave din egen mel ud af hele korn

  5. Brug en ske til at placere bollerne på bagepladen og lad dem hæve i 1-2 timer

  6. Tænd ovnen på 200°C varmluft

  7. Når bollerne er hævet, pensles de med æg og bages i ca. 20 minutter til de er gyldne og faste