Ferrero Rocher bar

Dadelbar med peanutbutter og chokolade

Ferrero Rocher bar | Dadelbar med peanutbutter og chokolade

Denne lækre sag får tankerne hen på den klassiske Ferrero Rocher. Men denne version er uden tilsat sukker - til gengæld smager den mindst lige så godt.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Image of Ferrero Rocher bar | Dadelbar med peanutbutter og chokolade

Ingredienser

    Masse

  • 140 g hasselnødder

  • 100 g mandler

  • 12 dadler uden sten

  • 3 spsk kakaopulver

  • 60 g peanutbutter

  • Topping

  • 150 g 70% chokolade

  • 2 spsk peanutbutter

  • 1 håndfuld hasselnødder

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser til dejen i en blender

  2. Pres dejen ud i et beklædt fad

  3. Frys i 20 minutter

  4. Smelt chokoladen og bland peanutbutter i til sidst

  5. Hæld chokoladen med peanutbutter ud over dejen, så der skabes et mønster

  6. Hak hasselnødderne fint og drys dem over chokoladen

  7. Stil det på køl i 20 minutter

  8. Skær til små kvadrater og opbevar på køl