Belgiske vafler

Glutenfri belgiske vafler

 Belgiske vafler | Glutenfri belgiske vafler

Lækre og sprøde belgiske vafler med banan, havregryn og hytteost. Et sundere alternativ til den klassiske belgiske vaffel og en vaffel både børn og voksne med garanti vil synes om. Spis dem til dessert eller snup dem som morgenmad. 

Denne opskrift er udviklet af Michelle Kristensen.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 banan
  • 125 g hytteost
  • 5 æg
  • 1 spsk. FiberHUSK
  • 8 spsk. havregryn evt. glutenfri

  • 1/2 tsk. kardemomme (eller kanel)

  • 1/4 tsk. vaniljepulver

  • 1/2 spsk. flydende honning

  • 1/2 tsk. bagepulver

  • 1-2 tsk kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og kør det til en ensartet masse

  2. Lad gerne dejen trække i et par minutter (men heller ikke meget mere), inden du kommer en klat dej på det varme vaffeljern

  3. Steg en vaffel i dit vaffeljern i 2-4 min. Husk evt. at smøre vaffeljernet med kokosolie