Æggemuffins

Æggemuffins med hytteost og spinat

Æggemuffins | Æggemuffins med hytteost og spinat

Disse æggemuffins er en nem og lækker måde at få grøntsager og protein på – perfekte til madpakken, som hurtig morgenmad eller en sund snack i løbet af dagen. De er fulde af smag fra soltørrede tomater, friske krydderurter og cremet hytteost, og så er de både mættende og nemme at tage med på farten.

Se Mads Bo og Tine Jørgensen tale om emnet "Fix din fordøjelse" lige her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

10 stk

Ingredienser

  • Ca. 100 g spinat

  • 8-10 æg
  • 200 g hytteost

  • ½ squash

  • 2 spsk. frisk krydderurt (fx oregano)

  • Salt & peber
  • 50 g soltørrede tomater, hakket

  • Evt. 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Spinaten steges blød på en pande i olivenolie, smør eller kokosolie

  2. Blend imens æg, hytteost, squash, soltørrede tomater salt og peber (og evt. bagepulver) i en blender, indtil squashen er lidt blendet ud (må gerne være groft)

  3. Put derefter den bløde spinat i æggemassen og blend kort

  4. Fordel massen i muffinsforme

  5. Fyld kun muffinsformene halvt op, da det ellers kan flyde over

  6. Bages ved 180°C i ca. 30 minutter

Tine Jørgensen
Tine Jørgensen

Tine arbejder målrettet på at give mennesker med mave-tarmproblemer de rette værktøjer til at forbedre deres velvære.

Læs mere